despre noi

S.C. Inter Group S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc infiintata  in anul 2000 ce isi desfasoara activitatea in Romania, in domeniile :

  •    transportului, imbutelierii si distributiei de gaz petrolier lichefiat (GPL) pentru uz casnic (butelii aragaz);
  •    constructii civile si industriale, amenajari interioare, confectii metalice,  tamplarie din aluminiu si P.V.C. si geam termopan.

La baza activitatii in cei peste 17 ani de activitate se afla echipa Inter Group, care si-a canalizat intreaga atentie catre CLIENT, produsele si serviciile furnizate fiind de calitate superioara, sigure si de incredere .

INTER GROUP este certificata din punct de vedere al SISTEMULUI DE MANAGEMENT al calitatii, mediului si securitatii in munca conform conditiilor standardelor UNIUNII EUROPENE : ISO 9001:2001 , ISO 14001:2005, ISO 18001:2008 .

Inter Group furnizeaza incarcaturi de aragaz in butelii cu garda, personalizate Inter Group.

Inter Group garanteaza :

  • siguranta;

  • corectitudinea umplerii (conform etichetei atasata buteliei);

  • calitatea gazului.

Inter Group executa verificarea si intretinerea periodica a buteliilor .

Inter Group a realizat o retea de distributie regionala in 8 judete din sud-estul Romaniei cu aproape 1000 de centre de vanzare pentru a se apropia cat mai mult de CLIENT.

Inter Group executa lucrari de constructii conform standardelor si prescriptiilor tehnice din vigoare

Inter Group dispune de personal calificat si cu experienta . Deasemenea in dotare se regasesc utilaje si unelte specifice necesare executarii lucrarilor de fundatii, zidarie, cofrage, confectionare armaturi, tencuieli, acoperisuri, placaje ceramice, parchet, lambriuri, zugraveli, vopsitorii, sudura, panouri ornamentale din fier forjat, etc .

Inter Group executa tamplarie din profile din aluminiu si profile din P.V.C. in atelierul propriu .


text

text

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
Call Now Button